Селищний голова провів особистий прийом громадян НОВИНИ

Селищний голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  12-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто 5 особистих звернень та  два колективних звернення.  

Вітання селищного голови з Днем підприємця України ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем підприємця України

Шановні підприємці Старосинявської громади, щиро вітаємо вас із професійним святом!  Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця Ураїни. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. 

Відбувся виїзний особистий прийом громадян ФОТО

Відбувся виїзний особистий прийом громадян

На території Цимбалівського старостинського округу виїзний особистий прийом громадян провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська.

Відкрили клас безпеки ФОТО

Відкрили клас безпеки

Відкриття класу безпеки відбулося у Старосинявському ліцеї імені Олександра Романенка. Представники учнівської молоді, рятувальники, педагоги, селищний голова Віталій Здебський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук,депутат селищної ради Володимир Кондратюк  взяли участь в офіційному відкритті сучасного тематичного класу.

З Днем знань, незламна, вільна, незалежна, єдина наша Україно! ВІТАННЯ

З Днем знань, незламна, вільна, незалежна, єдина наша Україно!

Дорогі наші діти, вчителі, батьки та уся освітянська родино! Щиро вітаємо вас усіх із Днем знань, справжнім всенародним святом мудрості, добра і людяності! Кожен новий навчальний рік несе для нас усіх нові випробування. На жаль, сьогодні це світле і радісне свято проходить у воєнний час…

Вітання селищного голови зі святом першого вересня ВІТАННЯ

Вітання селищного голови зі святом першого вересня

Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі! Сьогодні перше вересня 2023 року, 555-ий день війни в Україні. У час воєнного стану в країні вже другий рік поспіль доводиться нам розпочинати новий навчальний рік… 

Відбулася зустріч із представниками Національної поліції ФОТО

Відбулася зустріч із представниками Національної поліції

Сьогодні у сесійній залі адмінбудинку Старосинявської селищної ради відбулася зустріч із  представниками Національної поліції:  начальником Управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області Кузьміним Петром Петровичем; старшим інспектором з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України полковником поліції Когунем Андрієм Миколайовичем. На зустріч запрошено керівництво сектору поліцейської діяльності № 1 (Олександр Дулепов, Олександр Пасічник), дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади.

«Освіта єднає» ФОТО

«Освіта єднає»

Вчора, 30 серпня 2023р., у  приміщенні Старосинявського ліцею імені О.Романенка відбувся захід освітян Старосинявщини «Освіта єднає, організований початок освітнього процесу в 2023-2024 рр.».