Вітання селищного голови з Днем працівників лісового господарства ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем працівників лісового господарства

Традиційно в третю неділю вересня – цьогоріч 17 вересня – своє професійне свято відзначають люди, які своєю щоденною працею піклуються про збереження та примноження лісового багатства – працівники лісового господарства.

Вітання селищного голови з Днем фармацевта ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем фармацевта

Шановні фармацевтичні працівники, щиро вітаю вас з професійним святом ‒ Днем фармацевтичного працівника! Щодня й щогодини піклуватися про здоров’я наших громадян – це і значить бути фармацевтом. І ті з вас, хто виробляє ліки, й ті, хто їх реалізовує, – всі ви виконуєте найважливіше соціальне завдання. Адже саме від результатів вашої роботи залежить, щоб хворий не лише міг отримати необхідні ліки, але й був упевнений у тому, що вони якісні й ефективні. Особливо непросто вам доводиться працювати нині, коли оперативної допомоги у забезпеченні ліками потребують українські військові…

Селищний голова провів особистий прийом громадян ФОТО

Селищний голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало  5-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації  у вирішенні особистих і робочих питань. Розглянуто 4 особистих звернень, одне колективне.

Рятувальники відзначають своє професійне свято ФОТО

Рятувальники відзначають своє професійне свято

Уже стало доброю традицією, що кожного року на площі біля приміщення Старосинявської 34 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ Хмельницького РС Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області збираються рятувальники, представники органу місцевого самоврядування з нагоди  професійного свята - Дня рятувальника України. У теплій атмосфері відбулися офіційні заходи з нагоди цієї дати в календарі - уже другий рік поспіль в умовах воєнного стану в країні.

Закликаємо повідомляти про підозрілих осіб ВАЖЛИВО

Закликаємо повідомляти про підозрілих осіб

СБУ Хмельниччини закликає мешканців регіону бути  пильними та  повідомляти  про підозрілих осіб. Майже щодня з боку країни-агресора відбуваються запуски ракет, удари по критичній, цивільній та житловій інфраструктурі, які спричиняють загибель людей, руйнування та пожежі.

Селищний голова провів особистий  виїзний прийом громадян ФОТО

Селищний голова провів особистий виїзний прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий виїзний прийом громадян в с.Сьомаки. На прийомі побувало  14-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих і робочих питань.

Підготовку  «Пуктів незламності» обговорили під час оперативної наради ФОТО

Підготовку «Пуктів незламності» обговорили під час оперативної наради

Сьогодні відбулася оперативна нарада під керівництвом селищного голови Віталія Здебського  із працівниками ДСНС, де розглянули питання  щодо укомплектованння ,,Пунктів Незламності,, згідно рішення КМУ №1401.