Пресреліз

Розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.

НОВИНИ

Визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб

Cтаросинявська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, вводиться поняття мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ). 

ФОТО ТА ВІДЕО

Привласнили понад 20 млн грн під виглядом продажу автівок та квадрокоптерів для потреб військових: Нацполіція викрила організовану групу шахраїв

Зловмисники в інтернеті пропонували доставку автомобілів з-за кордону та продаж квадрокоптерів для потреб Збройних Сил України. Утім, отримавши передплату за «замовлення», яке начебто мало доставлятися з-за кордону, зловмисники зникали, адже не планували виконувати взяті на себе зобов’язання. У такий спосіб вони привласнили гроші волонтерів та військовослужбовців.

ФОТО

На Хмельниччині тривають теоретичні та практичні заняття у підготовці громадян до національного спротиву

Нагадаємо, за Законом України “Про основи національного спротиву” передбачено проведення відповідної підготовки громадян. Це проведення державними органами та органами місцевого самоврядування спільно з військовими підрозділами різнопланових заходів, метою яких є набуття ними знань та практичних вмінь, необхідних для захисту України.

ФОТО

Сьогодні українська громадськість відзначає дві дати

Сьогодні в центрі Старої Синяви працівники організацій та установ, що діють в селищі, представники органу місцевого самоврядування, 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП, рятувальники поклали живі квіти до пам'ятних місць та меморіальних дощок пам'яті загиблим Героям російсько-української війни з нагоди дня української державності та дня хрещення Київської України -Руси. Присутні на заході вшанували пам'ять загиблих земляків хвилиною мовчання.

ВІТАННЯ

Шановні старосинявці!

28 липня українська громадськість відзначає  День Української Державності  -  свято нашої держави, мета якого - утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва.