Цифровізація Держстату: беріть участь у першому статистичному онлайн-опитуванні НОВИНИ

Цифровізація Держстату: беріть участь у першому статистичному онлайн-опитуванні

Статистичне пілотне опитування про зайнятість та безробіття українців уперше проходить в онлайн-форматі. Це важливий крок у масштабній трансформації Держстату, яка дасть змогу отримувати інформацію в реальному часі, швидко її аналізувати й обробляти. Тож українці віком від 15 років зможуть долучитися до опитування в зручний час просто зі смартфона з будь-якої країни світу. 

Смілива гривня 2023: Відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога! ВАЖЛИВО

Смілива гривня 2023: Відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції "Смілива гривня". Протягом наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 

ВПО можуть безоплатно отримати соціальні послуги у санаторіях Трускавця та Миргорода ВАЖЛИВО

ВПО можуть безоплатно отримати соціальні послуги у санаторіях Трускавця та Миргорода

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 № 248 Міністерством соціальної політики України запроваджено експериментальний проєкт, в рамках якого два санаторія сфери управління Мінсоцполітики - це спеціалізований Трускавецький санаторій «Батьківщина» та спеціалізований Миргородський санаторій «Слава» отримають можливість надавати соціальні послуги деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фахівці ради взяли участь в онлайн-зустрічі з омбудсманом України ФОТО

Фахівці ради взяли участь в онлайн-зустрічі з омбудсманом України

Напередодні, 12 вересня 2023 року, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець в онлайн-форматі провів, організовану Асоціацією міст України, зустріч з представниками органів місцевого самоврядування.

Подяки від Хмельницької обласної ради  отримали волонтери Старосинявської громади ФОТО

Подяки від Хмельницької обласної ради отримали волонтери Старосинявської громади

Селищний голова Віталій Здебський передав Подяки Хмельницької обласної ради та ювілейні медалі волонтерам, депутат  VIII – скликання Старосинявської селищної ради Галишу Володимиру Цезаровичу та Раїсі Михайлівні Туранській.

Завершуємо встановлення паркану ФОТО

Завершуємо встановлення паркану

Чітка планомірна співпраця селищної ради із ТОВ «Енселко Агро» впродовж багатьох років  відома гарними справами на розвиток громади й підтримки жителів у підтримці соціальної сфери та відбудови інфраструктури. 

“Національне військове меморіальне кладовище створюється вперше в історії України, памʼять полеглих Героїв буде гідно увіковічнено”, – Олександр Порхун ФОТО ТА ВІДЕО

“Національне військове меморіальне кладовище створюється вперше в історії України, памʼять полеглих Героїв буде гідно увіковічнено”, – Олександр Порхун

Про це повідомив перший заступник Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час прямого етеру національного телемарафону “Єдині новини”.

Подарунки школярам від аграріїв ФОТО

Подарунки школярам від аграріїв

З нагоди свята Знань до  Заставецької філії Старосинявського ліцею ім.О.Романенка  завітали  представники групи компаній “Енселко - Агро” з приємною та очікуваною подією – вручили сертифікат на отримання холодильника із вмісткою морозильною камерою для харчоблоку закладу та подарунки для першокласників.

Квест «Time for sport» - 2023 ФОТО

Квест «Time for sport» - 2023

Традиційно у другу суботу вересня  відзначається День фізичної культури і спорту в Україні, який цього року припадав на 9 вересня.