Вітання селищного голови з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України ФОТО

Вітання селищного голови з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Шановні працівники газового господарства! Прийміть щирі вітання  із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Отримали подарунки до Дня знань ФОТО

Отримали подарунки до Дня знань

З нагоди Дня знань діти з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, котрі відносяться до вразливих категорій, отримали шкільні  подарункові набори за сприянням селищного голови  та депутатів селищної ради.

Учасники патріотичного велопробігу вшанували світлу пам'ять Героїв ФОТО

Учасники патріотичного велопробігу вшанували світлу пам'ять Героїв

Сьогодні учасники патріотичного велопробігу, вихованці Старосинявського ліцею ім.О.Романенка, спортсмени Старосинявської  дитячо-юнацької спортивної школи, учителі подолали відстань понад один кілометр і вшанували світлу пам'ять загиблих земляків воїнів хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до пам’ятних банерів військових. Захід відбувся з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні.

У Теліжинцях відбувся виїзний особистий прийом громадян ФОТО

У Теліжинцях відбувся виїзний особистий прийом громадян

У селі Теліжинці Йосипівського старостинського округу відбувся виїзний особистий прийом громадян, який провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик.

Селищний голова провів засідання комісії з питань ТЕБ і НС НОВИНИ

Селищний голова провів засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Відбулося чергове засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 15 членів комісії, представників оперативних служб, які діють на території Старосинявської громади.