Розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!» Пресреліз

Розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.

Визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб НОВИНИ

Визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб

Cтаросинявська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, вводиться поняття мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ). 

Привласнили понад 20 млн грн під виглядом продажу автівок та квадрокоптерів для потреб військових: Нацполіція викрила організовану групу шахраїв ФОТО ТА ВІДЕО

Привласнили понад 20 млн грн під виглядом продажу автівок та квадрокоптерів для потреб військових: Нацполіція викрила організовану групу шахраїв

Зловмисники в інтернеті пропонували доставку автомобілів з-за кордону та продаж квадрокоптерів для потреб Збройних Сил України. Утім, отримавши передплату за «замовлення», яке начебто мало доставлятися з-за кордону, зловмисники зникали, адже не планували виконувати взяті на себе зобов’язання. У такий спосіб вони привласнили гроші волонтерів та військовослужбовців.

На Хмельниччині тривають теоретичні та практичні заняття у підготовці громадян до національного спротиву ФОТО

На Хмельниччині тривають теоретичні та практичні заняття у підготовці громадян до національного спротиву

Нагадаємо, за Законом України “Про основи національного спротиву” передбачено проведення відповідної підготовки громадян. Це проведення державними органами та органами місцевого самоврядування спільно з військовими підрозділами різнопланових заходів, метою яких є набуття ними знань та практичних вмінь, необхідних для захисту України.

Сьогодні українська громадськість відзначає дві дати ФОТО

Сьогодні українська громадськість відзначає дві дати

Сьогодні в центрі Старої Синяви працівники організацій та установ, що діють в селищі, представники органу місцевого самоврядування, 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП, рятувальники поклали живі квіти до пам'ятних місць та меморіальних дощок пам'яті загиблим Героям російсько-української війни з нагоди дня української державності та дня хрещення Київської України -Руси. Присутні на заході вшанували пам'ять загиблих земляків хвилиною мовчання.

Шановні  старосинявці! ВІТАННЯ

Шановні старосинявці!

28 липня українська громадськість відзначає  День Української Державності  -  свято нашої держави, мета якого - утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва. 

Обережно з вогнем під час жнивної пори! ФОТО

Обережно з вогнем під час жнивної пори!

Працівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява) спільно із  працівниками Старосинявського Територіального центру соціального обслуговування, старостами сіл та працівниками КУ «Старосинявська МПО» працювали із жителями  Ожарівського старостинського округу (с.Мшанець), Пилявківського старостинського округу (с.Пилявка) та Пилявського старостинського округу (села Олександрівка та Вишневе) з метою роз’яснювальної роботи серед населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки у житловому секторі, поводження з вогнем під час літнього періоду – під час жнивної пори. Також поспілкувалися із комбайнерами на полях.

«Добра, миру вам, і благополуччя, дорогі медпрацівники!» ФОТО

«Добра, миру вам, і благополуччя, дорогі медпрацівники!»

День медичних працівників - свято особливої атмосфери. Кожного року цей день по-особливому  відзначає суспільство:  лікар відіграє важливу суспільну роль і посідає вагоме місце в житті кожної людини, родини, сім’ї. Особливої ваги цей день має у військовий час …