Будівельники та архітектори Хмельниччини допомагають долати наслідки затоплення територій на Херсонщині ФОТО

Будівельники та архітектори Хмельниччини допомагають долати наслідки затоплення територій на Херсонщині

Крім відновлення селища Високопілля, над яким Хмельниччина взяла “опіку”, фахівці з області допомагають іншим мешканцям Херсонщини долати наслідки затоплення територій після підриву росіянами Каховської ГЕС. Як розповіли у Хмельницькій ОВА, на постійній основі допомагають мешканцям затоплених та зруйнованих будинків архітектори та будівельники з Хмельниччини.

Наше завдання – підтримати кожну родину у складних життєвих обставинах ФОТО

Наше завдання – підтримати кожну родину у складних життєвих обставинах

Працівниками соціальних служб селищної ради – Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Про заборону проведення масових заходів ВАЖЛИВО

Про заборону проведення масових заходів

27-28 липня та 19-25 серпня діятиме заборона на проведення масових релігійних заходів, походів і демонстрацій, про що  інформуємо жителів  Хмельницької області спільним наказом «Про заборону масових заходів» від 19.07.2023р. №192/558/2023-нс, підписаним першим заступником начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм  Тюріним та начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимиром Возним.

Сьогодні відбувся особистий прийом громадян ФОТО

Сьогодні відбувся особистий прийом громадян

Селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 6-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Обговорено шляхи вирішення питань.  

Селищний голова провів засідання виконкому ФОТО

Селищний голова провів засідання виконкому

Вчора, 20.07.2023р.,  у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі  взяли  28  членів виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

Врятували будинок від пожежі НОВИНИ

Врятували будинок від пожежі

Вчора, у середу 19 липня 2023 року о 23.55 працівники КУ «Старосинявська місцева пожежна охорона»  отримали повідомлення про  пожежу, загоряння сажі в димарі приватного житлового будинку в с.Адампіль, вул.Перемоги.

Представники ради взяли участь у семінарі АМУ щодо молодіжної політики у громаді ФОТО

Представники ради взяли участь у семінарі АМУ щодо молодіжної політики у громаді

Напередодні, 19 липня, в Хмельницькому відбувся семінар «Формування молодіжної політики у громаді та розвиток дієвої інфраструктури для молоді: практичний аспект». Його організувало Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України спільно із управлінням молоді та спорту Хмельницької міськради.

Надаємо безоплатну допомогу переселенцям ОГОЛОШЕННЯ

Надаємо безоплатну допомогу переселенцям

Раді повідомити, що в рамках реалізації грантового проєкту «Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»» Юридична клініка Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати правову допомогу, внутрішньо переміщеним особам необхідно звернутись (на вибір) : 1) за телефоном +38068441059 2) на ел. пошту: uk@univer.km.ua, або 3) за адресою м. Хмельницький, вул. Володимирська, 77. Впровадження цього проєкту стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

Хмельниччина отримала 14 нових карет швидкої допомоги ФОТО

Хмельниччина отримала 14 нових карет швидкої допомоги

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін передав 14 спеціалізованих автомобілів швидкої медичної допомоги CITROEN Jumper Хмельницькому обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 10 автомобілів Типу В спрямовано у 10 громад Хмельниччини. В тому числі і Старосинявську  – Старосинявський пункт екстреної медичної допомоги.