Конкурс «Майбутнє України в наших руках!» ОГОЛОШЕННЯ

Конкурс «Майбутнє України в наших руках!»

Друзі, до співпраці залучили нового партнера! Сподіваємось на Вашу підтримку, так нам вдається, легше, залучати нові гранти.  Деталі гранту на сторінці: https://www.prointernet.in.ua/scholarship

До уваги споживачів природного газу! ОГОЛОШЕННЯ

До уваги споживачів природного газу!

З 15 серпня 2023 року АТ «Хмельницькгаз» під державним управлінням Групи Нафтогаз відповідно до рішення Уряду. Особові рахунки для клієнтів АТ «Хмельницькгаз» на вересень залишаються діючими та починаються на «1400ХХХХХХ» і налічують 10 цифр.

«Хмельницькгаз Збут»: процес повернення переплат скоро буде завершено ОГОЛОШЕННЯ

«Хмельницькгаз Збут»: процес повернення переплат скоро буде завершено

95,5% заяв від колишніх клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що стосуються  повернення переплат, вже розглянуто і задоволено. Загалом компанія здійснила 53953 фінансові операції з повернення грошей на загальну суму 59,5 млн грн. Ці кошти вже на рахунках заявників.    

Діє  консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»»

Діє консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»»

Повідомляємо, що в рамках реалізації грантового проєкту «Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»» Юридична клініка Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати правову допомогу, внутрішньо переміщеним особам необхідно звернутись (на вибір) :

Відбудеться зустріч із правоохоронцями ОГОЛОШЕННЯ

Відбудеться зустріч із правоохоронцями

Шановні мешканці громади! 31.08.2023 о 15:00 у сесійній залі будинку Старосинявської селищної ради відбудеться зустріч із  представниками Національної поліції: 

Громадське обговорення з приводу перейменування вулиці в Бабине ОГОЛОШЕННЯ

Громадське обговорення з приводу перейменування вулиці в Бабине

Старосинявська селищна рада, розглянувши звернення громадян, за результатами роботи Комісії з упорядкування найменувань вулиць селищної ради,  оголошує  про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиці  Шевченка в с.Бабине Старосинявської територіальної громади на вулицю Мороза Миколи.