ФОТО

Відбулася зустріч з метою підтримати переселенців громади

Селищний голова Віталій Здебський провів ділову конструктивну зустріч з представниками БФ благодійної організації «Медейра», котра  діє як міжнародна некомерційна неурядова християнська організація, що спеціалізується на гуманітарній допомозі за надзвичайних ситуацій та послуг з відновлення, у тому числі: охорона здоров'я та харчування; водопостачання, санітарія та гігієна; житло та інфраструктура.

ФОТО

З найкращими побажаннями - тепла, миру і добра

У Старосинявському центральному Будинку культури «Ритм» відбувся благодійний концерт «Жінка, весна, Перемога», присвячений Міжнародному Дню  прав жінок і миру, 80-ій річниці визволення Старосинявщини від нацистських окупантів у другій  світовій війні, та  з відзначенням  210-ї річниці від дня  народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Захід  відбувся  за  участю  творчих колективів Старосинявської  громади  на  підтримку  ЗСУ.

ФОТО

Лисанівський старостинський округ: підтримка захисників

З перших днів війни всі жителі Лисанівського старостинського округу об'єднали свої сили для допомоги українським захисникам. Два роки стійкості та єднання для спільної справи – наближення перемоги.  Спільні справи практично підтвердили  прагнення та бажання  мешканців працювати разом з аграріями – орендарями землі в населених пунктах та  представниками органів місцевого самоврядування.

ФОТО

Обговорено актуальні питання сьогодення

Сьогодні  у селищній раді відбулася  робоча розширена нарада із старостами та діловодами, яку провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик.

ФОТО

У рамках благодійного проекту

Продовжує діяти сучасний конкурсний проект грантів «Курс на Незалежність», організований завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та Агропромислового холдингу «Астарта-Київ», спрямований на підтримку та розвиток бізнесу.

ФОТО

Селищний голова провів засідання виконкому

Селищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 28 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

ФОТО

Не паліть сухостій!

Рятувальники  Старосинявської громади  наголошують громадянам на протипожежних правилах в природніх екосистемах.