Фото без опису

 

ФОТО

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні перший заступник селищного голови Олександр ПОПИК провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 30 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 60 загиблих Героїв.

ФОТО

Відбулася зустріч матерів і дружин захисників України

Вчора, 21 квітня 2024 року, у Старосинявській громаді  відбулася тристороння зустріч – «круглий стіл» між родинами військовослужбовців Старосинявщини, представниками влади громади та жінками Об'єднання матерів і дружин Захисників України - Хмельницька область.

ФОТО

Ігор Ліщук: річниця загибелі

Сьогодні, 21 квітня 2024 року, минає річниця світлої пам’яті як у боях за Україну героїчно загинув Ігор Анатолійович Ліщук на Донецькому напрямку. Світла пам'ять Герою!

ФОТО

Відремонтували ділянку дороги місцевого значення

Ямковий ремонт доріг місцевого значення - питання на часі. Відповідно до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць та доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2022-2025 роки виконуються роботи щодо утримання та розвитку автомобільних  доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету.

НОВИНИ

24-30 квітня — Всесвітній тиждень імунізації

У третій декаді квітня ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” традиційно долучається до заходів у рамках Всесвітнього, Європейського та Українського тижнів імунізації. На Хмельниччини усе заплановане цьогоріч проходить під гаслом “Вакциновані — Захищені!”.