ОГОЛОШЕННЯ

До уваги власників собак

Шановні мешканці Старої Синяви! Відповідно до правил благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ вигулювання домашніх тварин (собак) без намордника та повідка, а також в громадських місцях тварини мають бути під безпосереднім наглядом господаря.

ВАЖЛИВО

У п’ятницю відбудеться поминальна служба

Шановні жителі Старосинявської громади!  У п’ятницю, 26 січня 2024 року в центрі селища Стара Синява о 10.00 відбудеться захід із вшанування пам’яті ГЕРОЇВ-ЗЕМЛЯКІВ, захисників УКРАЇНИ, які загинули під час російсько-української війни. Місце проведення: центральна площа селища, біля  Стели пам’яті Героям. Прозвучить поминальна молебень. Вшануймо подвиг наших земляків! Світла і вічна пам'ять.

ОГОЛОШЕННЯ

Новий грант для студентів

Пишу вам щодо нового гранту для студентів.  Я щиро вірю у нашу країну і в можливості, які вона дає для реалізації своїх талантів, здібностей та знань. Саме тому ми продовжуємо залучати нові стипендії для студентів. 

ОГОЛОШЕННЯ

Візьми участь в конкурсі – отримай грант на навчання!

У цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.