Cтажування у Німеччині у 2018 році

Cтажування у Німеччині у 2018 році

У рамках Програми Федерального міністерства економіки і енергетики з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина – Україна: Fit for Partnership with Germany – Готуємося до партнерства з Німеччиною (далі – Програма) у жовтні 2017 року планується проведення за участю експертів проекту GIZ інформаційно-консультаційного семінару та конкурсного відбору претендентів із числа представників управлінського персоналу підприємств області на стажування у Німеччині у 2018 році.

УВАГА   жителів  громади!!!

УВАГА жителів громади!!!

31 серпня  2017  року (четвер) з 11.00 до 12.00 запланована перевірка системи оповіщення населення області по цивільному захисту. Будуть включені електросирени і гучномовці. Просимо громадян не хвилюватися, включити радіо і ФМ-приймачі  на хвилях  Поділля  Центр, Окей, Ретро-ФМ з 12.00 годин для прослуховування повідомлення  з Кризового центру облдержадміністрації.

Красилівське ЛВУМГ повідомляє

Красилівське ЛВУМГ повідомляє

Красилівське ЛВУМГ ставить Вас до відома, що згідно план-графіку спільних зупинок ГРС Красилівського ЛВУМГ по ПАТ «Хмельницькгаз» на 2017 рік, газорозподільна станція буде виведена з експлуатації у відповідності:

Медовий Спас

Медовий Спас

В обласному центрі відбудеться фестиваль «Медовий Спас». Організатор заходу, виконавчий комітет Хмельниької міської ради, запрошує усіх бажаючих бджолярів взяти участь у фестивалі, який відбудеться 18-20 серпня 2017 року, та презентувати на виставці-ярмарку медову продукцію, поділитись своїм мистецтвом і знаннями щодо розведення і тримання бджіл, отримання різних сортів меду тощо.